construct expo martie 2008

In privinta materialelor prezentate diferentele de la editiile anterioare n-au fost majore , totusi interesant de observat a fost evolutia design-ului de stand.

Au existat ca in fiecare editie standuri simple ale unor branduri prea putin cunoscute pentru care excentricitati de prezentare ar fi fost inutile.

Altele au propus o abordare mai descriptiva prin modele de scara mare care sa explice atat sistemul de montare cat si avantajele rezultate – este cazul in special pentru rezolvari de sarpanta ( sistem de invelitori, luminatoare si termoizoalare) unde am vazut un produs nou (?) cel putin interesant. Sistemul este reprezentat de placi dintr-un material bituminous acoperite cu cupru. Placile se prind atat mecanic cat si prin topire iar pentru zonele de”petrecere” a placilor sunt prevazute elemente speciale. Sistemul este o alternativa la traditionalul sistem de placare cu tabla cu falt drept sau culcat asigurand probabil o interventie locala (in caz de degradare) mai usoara.La nivel estetic ramane strict o chestiune de gust.

dsc04451.jpg

In privinta standurilor brandurilor mai mari diferenta a fost usor de observat. Standul REHAU s-a distantat lejer prin eleganta si simplitate.Plansele de prezentare suficient de clare si lizibile, mobilierul discret si geometric l-au transformat intr-un spatiu interesant si in acelasi timp ne-ostentativ demn de un brand sufficient de puternic cat sa-si permita asta.

rehau-1.jpg

rehau-2.jpg

In rest cu foarte putine exceptii de imaginatie si/sau umor ( idea unei firme producatoare de placi termoizonalte de a compune un stand numai din placi termoizolante si reclamele onduline pe scarile de acces ) mult prea mult peste 5 % rosu.

immergas1.jpgimmergas-2.jpgconstructexpo.jpgonduline.jpg

Leave a Reply

  • About

    Unsleepable is a free theme for WordPress created by Ben Gray. If you don't want this particular text on your site then you'll have to either edit it manually or slide a widget in to this area. This area is called "subfoot center."
  • Meta